Medlemsansökan

Vad kul att du vill bli medlem i WOC!

Du blir det genom att fylla i dina uppgifter nedan, samt betala in medlemsavgiften som är:

• Barn (under 12år): 150kr
  • Ungdom/Vuxen (12år och uppåt): 200kr
  • Familj: 500kr

From 1 oktober gäller avgiften för resten av året + nästa år.

För familjmedlemskap matar ni in uppgifter för varje person.

Betala till:
- Swish till 123 150 74 90
- Bankgiro 5200-0999
Märk betalningen med WOC och namn. Alla namn för familj.

Hoppas vi syns i skogarna framöver!

Välj typ av medlemskap

Välj om du vill ta del av föreningens verksamhet som aktiv utövare eller endast ansöka om medlemskap i föreningen. För att utöva en idrott ska du markera kryssrutan för den idrotten under "Jag vill vara aktiv i följande idrotter". Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen, markera de du önskar vara aktiv inom.

Behandling av personuppgifter

Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör för att ansöka om medlemskap.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter